Kongreye Davet

Değerli Bilim İnsanları,

Uluslararası Bilim ve Akademik Araştırmalar Derneği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Üniversitesi işbirliği ile  Ubaader Kongreleri 2019/1 kapsamında  18-19-20 Mart 2019 tarihlerinde Adana’da Uluslararası Türkiye Vizyonu Kongresi (UTVİK-2019) düzenlenecektir. Kongrenin ana teması “100. yılına doğru Türkiye” kapsamında geçmiş, günümüz ve gelecek değerlendirilmeleri ile Türkiye hedefleri doğrultusunda saptamalarda bulunulması amaçlanmaktadır. Kongre ana tema bağlamı dışında bir konu ile katılım sağlamak isteyen araştırmacılar olduğu takdirde ana tema dışı oturumlar da düzenlenebilir. Kongre dilleri Türkçe, İngilizce, Arapça ve  Almancadır. Katılımcılar ayrıca video sunum ve ya  çevrim içi (online) sunum yapma imkânına sahiptirler. Sunulan bildiriler, kongre tam metin kitabında ISBN’li E-kitap biçiminde yayımlanacaktır. Ayrıca katılımcıların tercihi doğrultusunda hem uluslararası dergilerde hem de ISBN’li E-kitap olarak uluslararası kitap bölümü yayın imkânı sağlanacaktır.

** Uluslararası E-Kitap Çalışması:

Tam metin kitabı yayını tercihinde bulunmayan katılımcılar için kongremizin konu alanları kapsamında uluslararası kitap bölümü yayın imkânı sağlanacaktır.

Kitap bölümü çalışmamızı uluslararası kapsamda olan ve YÖK tarafından tanınan Ekin Yayınevi ile planlamaktayız. Uluslararası yayınevi resmi yazılarına https://www.ekinyayinevi.com/uploads/Ulusal_ve_Uluslararas%C4%B1_Yay%C4%B1nevi_Belgesi.jpeg linkinden  ulaşabilirsiniz.

** Kongremizin katılımcısı olmayan ancak  konu alanları kapsamında uluslararası E- kitap bölümüne katkı sağlamak isteyenler olduğu takdirde 250 ₺ ücret ile bu imkandan faydalanabileceklerdir.

Kitap bölümü çalışmaları en geç 21 Mart 2019 tarihinde ubaader.chapter@gmail.com adresine ulaştırılması gerekmektedir. Kitabın yayın tarihi  26 Mart 2019‘dur.

Bilgi: http://www.ubaader.org.tr/site/uluslararasi-kitap-bolumu-2/

Kongremiz Akademik Teşvik Yönetmeliği kapsamına uygun olan ve uluslararası davetli konuşmacılar ile uluslararası katılımcıların da dâhil olduğu uluslararası nitelikte bir kongredir. Kongreye (Polonya, Portekiz,Mısır, Azerbaycan, Irak gibi)  farklı ülkelerden bilim insanları katılacaklardır. Kongremize katılımınız ve katkılarınız bizi mutlu edecektir.

Kongremize son başvuru Tarihi: 20 Şubat 2019

Adana’da görüşmek dileğiyle…

Saygılarımızla,

UTVİK-2019 Düzenleme Kurulu