TURKEY VISION: MULTIDISCIPLINARY STUDIES 2019 ULUSLARARASI E-KİTAP BÖLÜMÜ ÇALIŞMASI

Tam metin kitabı yayını tercihinde bulunmayan katılımcılar için kongremizin konu alanları kapsamında “Türkiye Vizyonu: Multidisipliner Çalışmalar 2019″ başlığı ile uluslararası E-kitap bölümü yayın imkânı sağlanacaktır. Yayın dili Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça ve Rusça’dır. Farklı bir dil önerisi halinde iletisim@ubaader.org.tr adresi ile bağlantıya geçilebilir.

E-Kitap bölümü çalışmamızı uluslararası kapsamda olan ve YÖK tarafından tanınan Ekin Yayınevi ile planlamaktayız. Uluslararası yayınevi resmi yazılarına

linkinden  ulaşabilirsiniz.

**Kongre Katılımı Dışında Kitap Çalışmasına katılmak için;

Kongremizin katılımcısı olmayan ancak  konu alanları kapsamında uluslararası kitap bölümüne katkı sağlamak isteyenler olduğu takdirde 250 ₺ ücret ile bu imkandan faydalanabileceklerdir. Bu ücreti yine http://www.ubaader.org.tr/site/uluslararasi-turkiye-vizyonu-kongresi-utvik-2019/kongre-katilim-ucretleri /http://www.ubaader.org.tr/site/uluslararasi-turkiye-vizyonu-kongresi-utvik-2019/kongre-katilim-ucretleri/

linkinde bulunan dernek hesaplarına açıklama kısmına “ad-soyad-kitap bölümü” bilgisi verilerek yatırılmalıdır ve dekontu mail olarak gönderilmelidir.

** Yazım Kuralları için: http://www.ubaader.org.tr/site/kitap-bolumu-yazim-kurallari-2/

Kitap bölümü çalışmaları en geç 21 Mart 2019 tarihinde ubaader.chapter@gmail.com adresine ulaştırılması gerekmektedir. Kitabın yayın tarihi  26 Mart 2019‘dur.

**Kongre katılımcısı olmayan bölüm yazarlarının kitap bölümü kabul yazısını aldıktan sonra en geç 21 Mart 2019 tarihinde ödemeyi yapmış olmaları gerekmektedir.

Türk Lirası (TRY) Hesap Numarası

Adana Ziraat Bankası —  Yüreğir Şubesi –Şube kodu: 1398