Uluslararası E-Kitap Bölümü Çalışması

Uluslararası Türkiye Vizyonu Kongresi UTVİK-2019 Uluslararası E-Kitap Bölümü Çalışması

Tam metin kitabı yayını tercihinde bulunmayan katılımcılar için kongremizin konu alanları kapsamında uluslararası E-kitap bölümü yayın imkânı sağlanacaktır. Kitap bölümü çalışmasına katkı sağlamak isteyen katılımcıların bu isteklerini kayıt masasında belirtmeleri gerekmektedir.

E-Kitap bölümü çalışmamızı uluslararası kapsamda olan ve YÖK tarafından tanınan Ekin Yayınevi ile planlamaktayız. Uluslararası yayınevi resmi yazılarına

linkinden  ulaşabilirsiniz.

**Kongre Katılımı Dışında Kitap Çalışmasına katılmak için;

Kongremizin katılımcısı olmayan ancak  konu alanları kapsamında uluslararası kitap bölümüne katkı sağlamak isteyenler olduğu takdirde 250 ₺ ücret ile bu imkandan faydalanabileceklerdir. Bu ücreti yine http://www.ubaader.org.tr/site/uluslararasi-turkiye-vizyonu-kongresi-utvik-2019/kongre-katilim-ucretleri /http://www.ubaader.org.tr/site/uluslararasi-turkiye-vizyonu-kongresi-utvik-2019/kongre-katilim-ucretleri/

linkinde bulunan dernek hesaplarına açıklama kısmına “ad-soyad-kitap bölümü” bilgisi verilerek yatırılmalıdır.

Kitap bölümü çalışmaları en geç 21 Mart 2019 tarihinde ubaader.chapter@gmail.com adresine ulaştırılması gerekmektedir. Kitabın yayın tarihi  26 Mart 2019‘dur.

Saygılarımızla,

UTVİK-2019 Düzenleme Kurulu

Uluslararası Bilim ve Akademik Araştırmalar Derneği (ubaader) web adresi: http://www.ubaader.org.tr

İletişim: iletisim@ubaader.org.tr