Kongreye Davet- Özet son gönderim 8 Mart 2018

Değerli Bilim İnsanları,
Uluslararası Bilim ve Akademik Araştırmalar Derneği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Kent Konseyi ve Çukurova Üniversitesi işbirliği ile  Ubaader Kongreleri 2019/1 kapsamında  18-19-20 Mart 2019 tarihlerinde Adana’da Uluslararası Türkiye Vizyonu Kongresi (UTVİK-2019) düzenlenecektir. Kongrenin ana teması “100. yılına doğru Türkiye” kapsamında geçmiş, günümüz ve gelecek değerlendirilmeleri ile Türkiye hedefleri doğrultusunda saptamalarda bulunulması amaçlanmaktadır. Kongre ana tema bağlamı dışında bir konu ile katılım sağlamak isteyen araştırmacılar olduğu takdirde ana tema dışı oturumlar da düzenlenebilir. Kongre dilleri Türkçe, İngilizce, Arapça ve  Almancadır. Katılımcılar ayrıca video sunum ve ya  çevrim içi (online) sunum yapma imkânına sahiptirler. Sunulan bildiriler, kongre tam metin kitabında ISBN’li e-kitap biçiminde yayımlanacaktır. Ayrıca katılımcıların tercihi doğrultusunda hem uluslararası dergilerde hem de ISBN’li e-kitap olarak uluslararası kitap bölümü yayın imkânı sağlanacaktır.
*** TURKEY VISION: MULTIDISCIPLINARY STUDIES 2019 ULUSLARARASI E-KİTAP BÖLÜMÜ ÇALIŞMASI
Tam metin kitabı yayını tercihinde bulunmayan katılımcılar için kongremizin konu alanları kapsamında “Türkiye Vizyonu: Multidisipliner Çalışmalar 2019″ başlığı ile uluslararası E-kitap bölümü yayın imkânı sağlanacaktır. Yayın dili İngilizce, Almanca, Arapça ve Rusça’dır. Farklı bir dil önerisi halinde iletisim@ubaader.org.tr adresi ile bağlantıya geçilebilir.

E-Kitap bölümü çalışmamızı uluslararası kapsamda olan ve YÖK tarafından tanınan Ekin Yayınevi ile planlamaktayız. Uluslararası yayınevi resmi yazılarına

linkinden  ulaşabilirsiniz.

**Kongre Katılımı Dışında Kitap Çalışmasına katılmak için;

Kongremizin katılımcısı olmayan ancak  konu alanları kapsamında uluslararası kitap bölümüne katkı sağlamak isteyenler olduğu takdirde 250 ₺ ücret ile bu imkandan faydalanabileceklerdir. Bu ücreti yine http://www.ubaader.org.tr/site/uluslararasi-turkiye-vizyonu-kongresi-utvik-2019/kongre-katilim-ucretleri /http://www.ubaader.org.tr/site/uluslararasi-turkiye-vizyonu-kongresi-utvik-2019/kongre-katilim-ucretleri/

linkinde bulunan dernek hesaplarına açıklama kısmına “ad-soyad-kitap bölümü” bilgisi verilerek yatırılmalıdır.

Kitap bölümü çalışmaları en geç 21 Mart 2019 tarihinde ubaader.chapter@gmail.com adresine ulaştırılması gerekmektedir. Kitabın yayın tarihi  26 Mart 2019‘dur.

Kongremiz Akademik Teşvik Yönetmeliği kapsamına uygun olan ve uluslararası davetli konuşmacılar ile uluslararası katılımcıların da dâhil olduğu uluslararası nitelikte bir kongredir. Kongreye (Polonya, Portekiz,Mısır, Azerbaycan, Irak gibi)  farklı ülkelerden bilim insanları katılacaklardır. Kongremize katılımınız ve katkılarınız bizi mutlu edecektir.

Kongremize son başvuru Tarihi: 8 Mart 2019

Adana’da görüşmek dileğiyle…

Saygılarımızla,

UTVİK-2019 Düzenleme Kurulu